Vavada chicken road - ez egy új játék?
Vavada chicken road - ez egy új játék?
Sziasztok. Meghallottam valahol a Vavada chicken road nevet, és azt hiszem, ez egy nyerőgép lehet. Valaki játszott már vele? Milyen? Hol találom meg az oldalon? Kifejezetten érdekel, mert szeretem az ilyen vicces, állatos témájú játékokat. Ha van link a játékhoz, azt is megköszönném. Előre is köszi a segítséget.
- kazancev_vyacheslav
Re: Vavada chicken road - ez egy új játék?
Szia. A Vavada chicken road sajnos nem egy létező játék a Vavada kínálatában. Utánanéztem a keresőben és a kaszinó játéklistájában is, de sehol sem találtam. Lehet, hogy összekevered egy másik kaszinóval, vagy valami belsős vicc? Esetleg a "Chicken Road" egy másik szolgáltató játéka lehet, ami máshol elérhető. Amit tudok ajánlani: ha szereted az állatos témájú játékokat, a Vavadán keress rá a "Fruity Friends", "Buffalo King" vagy "John Hunter" sorozatra. A supportot is megkérdezheted, hátha ők tudnak valamit, de szerintem nem. Szóval bocsi, de ebben nem tudok segíteni. Ha mégis rátalálsz valami hasonlóra, írd meg, másokat is érdekelhet. A Vavada elérhető játékairól itt van egy lista: vavada chicken road