Vavada promocode - most épp melyik a legjobb?
Vavada promocode - most épp melyik a legjobb?
Sziasztok. Keresek egy friss Vavada promocode-ot, ami még ma is működik. Nem no deposit, csak egy normális befizetéses bónusz, ami mondjuk 50-100% extra pénzt ad. Vagy esetleg freespineket a befizetés mellé. A neten talált kódok nagy része már lejárt, ezért írok ide. Ha valaki használt mostanában ilyet, írja meg légyszi a kódot és hogy mit ad. Nagyon köszönöm a segítséget.
Re: Vavada promocode - most épp melyik a legjobb?
Szia. Én is sokat keresgéltem mostanában Vavada promocode-ot, és azt tapasztaltam, hogy a legtöbb publikus kód gyorsan elhal. Ami most viszonylag stabilan működik, az a "VAVADA100" – ez 100% bónuszt ad az első befizetésre, max 500 euróig. Plusz szokott mellé járni 50 freespin is bizonyos játékokra. A másik, amit próbáltam, a "WELCOME50" – ez 50% bónuszt ad, de alacsonyabb a wagering (30x). Én az utóbbit szeretem jobban. De mielőtt beírnál bármit, érdemes megnézni a promóciós szekciót a fiókodban, mert néha személyre szabott kódok is vannak. A supporttól is lehet kérni, ha épp nincs kedved keresgélni. A jelenlegi legjobb promocode-okat itt is megtalálod: vavada promocode